Secretariaat:

Tillie Veerle Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Creve Annelise Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Buytaert Veerle Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.ICT-coördinator:

Vanhuffel Frederik Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

 

Andere medewerkers:

 • CLB:

  alle info over CLB en hun medewerkers in onze school zijn te vinden in de afsprakennota welke u op deze website kan raadplegen of op de 'papierversie' p. 11
 • GON leerkrachten:

  De afkorting GON staat voor geïntegreerd onderwijs. Deze GON-leerkrachten komen enkele uren op de week leerlingen, welke een diagnose en dus attest verkregen tot het bijzondere onderwijs, en hun leerkrachten ondersteunen met als doelstellingen de slaagkansen van deze leerlingen in het gewoon onderwijs te bevorderen.

  Geïntegreerd onderwijs is niet synoniem van inclusie-onderwijs.

  Zowel in het eerste als in het tweede geval houdt de school er een bepaalde visie en een stappenplan op na, welke bij elke individueel geval doorlopen wordt met alle betrokken partijen. Voor meer info kan u bij de directie terecht.

 • Andere hulp- en therapeutische medewerkers:

  Medewerkers van revalidatiecentra, artsen, logopedisten, kinesisten, psychologen enz. worden betrokken bij besprekingen ivm school- en andere vorderingen op vraag van ouders. In het belang van het kind dringt de school er in ieder geval op aan om zo eerlijk en open mgelijk te kunnen communiceren met specialisten en hulpverleners in hun vak! Anderzijds menen wij als school een belangrijke bijdrage te kunnen leveren als op advies, hun aangepaste therapie en diagnose aan komt: klastitularissen, bijzondere- en zorgleerkrachten volgen de leerlingen dag in dag uit in hun dagelijke doen en hun schoolresultaten. Hun observaties en gegevens zijn zeker niet verhoogt gevoelig de kansen tot succesvolle hulp!
  Praktische info hieromtrent zijn te vinden in de afsprakennota welke u op deze website kan raadplegen of op 'papieren versie ' p.40.

Stedelijke Basisschool Gavertje Vier - Gavermolenstraat 83 - 9111 Belsele - TEL. 03/778.39.00  - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.