Affiche van de kangoeroewedstrijd

Kangoeroewedstrijd

18 tot 19 maart
Gavertje Vier

De kangoeroewedstrijd is een wereldwijde reken-, denk- en puzzelwedstrijd. Meer dan 6 miljoen leerlingen uit meer dan 60 landen nemen deel op 18 & 19 maart. En daar zijn wij met Gavertje Vier bij! Tinne Oltmans is de trotse Kangoeroe-ambassadeur.

Kangoeroewedstrijd voor het 1ste en 2de leerjaar (lesuur 1&2) en het 3de en 4de leerjaar (lesuur 3&4)

Kangoeroewedstrijd voor 5de en 6de leerjaar (lesuur 1&2)

Kangoeroe laat leerlingen ervaren dat wiskunde op elk niveau heel leuk en uitdagend kan zijn. Even de hersenactiviteit opdrijven voor een aantrekkelijke reken- of denkpuzzel is best wel gezond en een prima belevenis. De oefeningen zijn aangepast volgens de leeftijd van de leerlingen. En goed nieuws: elke deelnemer valt in de prijzen!

Opgelet! Voor deze activiteit was inschrijven vereist. De inschrijvingen zijn afgerond. De ingeschreven Gavertjes nemen deel tijdens de schooluren. We wensen jullie veel succes!

fotos-01Group 811Group 11news Group 777 Group 802Group 810Page 1Page 2