banner kangoeroewedstrijd

Kangoeroewedstrijd L1 + L2

26 maart
Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.

De kangoeroewedstrijd is een wereldwijde reken-, denk- en puzzelwedstrijd. Meer dan 6 miljoen leerlingen uit meer dan 60 landen nemen deel. En daar zijn wij met Gavertje Vier bij!

Kangoeroe laat leerlingen ervaren dat wiskunde op elk niveau heel leuk en uitdagend kan zijn. Even de hersenactiviteit opdrijven voor een aantrekkelijke reken- of denkpuzzel is best wel gezond en een prima belevenis. De oefeningen zijn aangepast volgens de leeftijd van de leerlingen. En goed nieuws: elke deelnemer valt in de prijzen!

Opgelet! Inschrijven voor deze activiteit kan via gimme. De deadline om in te schrijven is 26/01/2024.

fotos-01Group 811Group 11news Group 777 Group 802Group 810Page 1Page 2