Bereik ons

Je vindt onze school naast de sporthal van Belsele, in een landelijke omgeving. Volg steeds de bordjes 'Sporthal De Klavers'.

Te voet of met de fiets

De school heeft twee ingangen die in gebruik zijn. De hoofdingang ligt achteraan naast de sporthal. De weg ernaartoe is verkeersvrij en dus veilig. Je kan hier gebruik maken van de kus- en rijzone op de parking. De ingang aan de fietsenberging is te bereiken via twee verkeersvrije wegels vanuit de Molendreef.

Bus

De bushalte Belsele Hulstendreef (op de hoek van Belsele-Dorp en de Sint-Andriesstraat) bevindt zich op nauwelijks 200 meter van onze school. Hier stoppen volgende bussen: 21, 22 en 23.

Trein

Het station van Belsele bevindt zich op de hoek van de Gavermolenstraat met de Kerkstraat, op amper 700 meter van onze school, slechts 8 minuten wandelen.

Bekijk het station op de kaart

Met de auto

Lukt het voor jou niet om met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets te komen? In de omliggende straten en op de parking van de sporthal zijn parkeerplaatsen. Probeer zeker gebruik te maken van de kus- en rijzone op de parking van sporthal De Klavers.

Verkeersveiligheid

De veiligheid van onze Gavertjes en hun ouders of grootouders is voor ons van het grootste belang. We hebben altijd een luisterend oor voor jullie visie op verkeersveiligheid en nemen bezorgdheden steeds serieus. Aarzel niet om ons te contacteren via directie@gavertjevier.be.

fotos-01Group 811Group 11news Group 777 Group 802Group 810Page 1Page 2