Documenten

Verzekeringspapieren

Wanneer je kind op school een ongeval heeft met lichamelijk letsel waarvoor je naar de dokter of het ziekenhuis moet, komt de verzekering van de school tussen in de kosten. De verplaatsing van huis naar school en omgekeerd valt hier ook onder. Laat de documenten invullen door de behandelende arts en breng ze nadien binnen op het secretariaat van de school. Heb je hierover vragen? Dan kan je mailen naar annelies.creve@sint-niklaas.be.

Buitenpas

Kinderen die alleen naar huis mogen of met (groot)ouders op een plaats vlakbij school afspreken, kunnen hiervoor een buitenpas aanvragen. Enkel met een handtekening van één van de ouders op het verplichte document, staan we een buitenpas toe. De leerkracht van toezicht weet dan dat de kinderen met een buitenpas met toestemming van de ouders de school op het afgesproken tijdstip mogen verlaten. Er zijn buitenpassen voor ‘s middags om 12.05 uur (groen), voor 15.25 uur (geel) en voor 15.55 uur (oranje).

Ouders kunnen deze buitenpas jaarlijks aanvragen via een boodschap in de agenda, een mail naar annelies.creve@sint-niklaas.be of via het document ‘Aanvraag buitenpas’.

GDPR-formulieren

De General Data Protection Regulation (GDPR) is een Europese regelgeving over gegevensbescherming waaraan alle scholen en openbare instanties zich moeten houden. Via het formulier in de bijlage geef je aan of wij beeldmateriaal van je kind intern of extern mogen gebruiken (bijvoorbeeld voor de foto's van een klasuitstap op Gimme).

Het document wordt bij de inschrijving ingevuld, maar je kan het altijd wijzigen.

fotos-01Group 811Group 11news Group 777 Group 802Group 810Page 1Page 2