Samen school maken

Onze leerlingen en ouders mogen natuurlijk ook hun steentje bijdragen aan hoe onze school werkt. Wij waarderen de inbreng en inzet van onze leerlingenraad en ouderraad enorm. Samen maken we onze school nog fijner, voor iedereen.

Leerlingenraad

Niets zo gezellig als een lunchvergadering van de leerlingenraad. Onze Gavertjes van de derde graad kunnen zich elk jaar kandidaat stellen voor een ‘ministerpost’ of zelfs als vice-president of president. De verkiezingen verlopen bijzonder serieus met stemformulieren en rode potloden. Alle leerlingen vanaf het derde leerjaar brengen hun stem uit. De leerlingenraad heeft een actieve rol op school bij het 'mee school maken'. Als gedreven en mondige ervaringsdeskundigen zijn onze ministers immers onmisbaar voor het team om steeds de vinger aan de pols te houden en ervoor te zorgen dat onze school elke dag weer aanvoelt als familie.

Ouderraad

Wil jij als enthousiaste en dynamische ouder ook meebouwen aan een democratische, eigentijdse en verdraagzame school, waar iedereen zichzelf kan zijn en waar het als familie voelt? Gezellig! Welkom! En bedankt voor je inzet!

Interesse? Mail naar ouderraad@gavertjevier.be

fotos-01Group 811Group 11news Group 777 Group 802Group 810Page 1Page 2